ZKTeco вошла в тройку лучших мировых поставщиков систем контроля доступа в 2020 году по версии журнала A&S Magazine
2020-11-16 11:38:19

Извините, этот техт доступен только в “Украинский” и “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

ZKTeco — провідний світовий постачальник обладнання та рішень в області біометричної ідентифікації, був відзначений журналом A & S Magazine. ZKTeco увійшла в трійку кращих в групі «Системи контролю доступу» і стала однією з «50 кращих компаній по забезпеченню безпеки в світі в 2020 році», а також увійшла до шістки кращих у групі «Комплексні системи  безпеки».

«Для нас велика честь, що зусилля ZKTeco визнані настільки відомим виданням як A&S Magazine. Це доводить, що те, до чого ми завжди прагнули, дійсно важливо, і дає нам величезну мотивацію для подальшої роботи, для створення нового обладнання, — сказав Раймонд З, менеджер по глобальному маркетингу ZKTeco Group, — Володіючи 20-річним досвідом і визнанням більш ніж 500 партнерами по всьому світу, ZKTeco накопичила великий досвід в біометричних технологіях, включаючи ідентифікацію відбитків пальців, обличчя, райдужної оболонки, вен пальців і т. д., в області програмного забезпечення і комплексних рішень. ZKTeco пропонує набагато більше, ніж просто обладнання, ми також пропонуємо нашим партнерам інструменти і послуги з розроблення будь-яких рішень. Володіючи великими знаннями і можливостями по створенню і виробництву устаткування, ZKTeco здатна задовольнити будь-які вимоги».

A&S Magazine — це відома платформа індустрії безпеки, яка надає новини про безпеку, продукти, інформацію про постачальників та галузеві рішення, включаючи дослідження технологій, вертикальні ринки та точки зору експертів. Протягом 17 років A&S Security 50 поспіль обирає 50 найкращих компаній у всій галузі безпеки, які мають найбільший дохід від продажу продукції у світі. Цей рейтинг має на меті продемонструвати динаміку галузі безпеки в різних ринкових змінних. Вибрані компанії вважаються лідерами галузі, які просувають ринок та світову економіку, задовольняючи основні потреби у вирішенні проблем безпеки.